L’Albufera de València

No és, ni la primera vegada que vaig a l’albufera de València, ni la primera vegada que en faig fotos. He de reconèixer que és un dels llocs en els que més còmode em trobe, en el que puc deixar-me emportar pels seus caminals i fer fotos, pensar, passejar i oblidar-me del món que m’aguarda a tan sols uns quilòmetres.

Imatge d’eixa pau interior que em crea este lloc tan idíl·lic i personal com és l’albufera de València, la tinc reflectida en unes quantes fotos que m’abelleix compartir. No en són moltes, i no són de cap ruta en concret, són del millor moment del dia, el capvespre.

Si decidixes anar a l’Albufera de València, hi ha un itinerari en bicicleta molt recomanable. A més per a tots els públics.

Característiques de l’itinerari València – l’albufera:

  • Dificultat: fàcil
  • Distància: aproximadament 25km (anar i tornar)
  • La millor època: tardor i primavera

Eixint des de la rotonda de l’entrada de l’autopista del Saler, comença un carril bici sense pèrdua que porta a Pinedo. Seguint el carril bici, i podent triar entre diferents rutes alternatives en bicicleta, podràs arribar a la Gola de Pujol i a l’albufera de València. Si arribes a una hora clau i portes una càmera de fotos decent, podràs tindre fons de pantalla per al teu ordinador durant un temps 😉

Podeu vore l’enllaç d’una ruta a l’Albufera de València ací: enllac ruta wikiloc

Gaudiu del viatge 🙂

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (No Ratings Yet)
Cargando...

Deja un comentario