Calles i Domeño viejo 06-12-2016

Hui l’esperit explorador m’ha portat al terme de Calles i Domeño viejo, a la comarca dels Serrans. Un passeig que, després de dos setmanes de pluja, no havia de ser molt arriscat pel dubte de trobar-se grans bassals i l’incòmode fang. Així que he triat esta curta ruta per poder passar el matí tranquil, per poder respirar aire pur, gaudir dels colors típics d’esta época de l’any i del so de l’aigua.

Perquè si una cosa destaca en este recorregut és que camines paral·lel al Túria, i arribes a trobar indrets dignes de contemplar, d’integrar-te en l’ambient; pura natura. Està perfectament senyalitzat amb cartellets com el que mostre a continuació, tot i que no te pèrdua.

domeno-i-calles-06-12-2016-22

Per a arribar és prou senzill, des de València has d’agarrar la CV-35 direcció Calles. Abans d’arribar a la localitat, trobaràs un desviament a mà esquerra. Mostre el mapeta per a que vos feu una idea si decidiu anar. Recomanable per a tots els públics. Pendent inapreciable.

I ací, van algunes de les fotos que he pogut capturar. L’ambient era perfecte després d’estes setmanes de pluja. El resultat, ací:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (No Ratings Yet)
Cargando...

Deja un comentario